Over ons

Huize Heuvels

Wij zijn Chantal en Koen Heuvels; beide ondernemers en ook ondernemende types. We houden van de natuur en trekken er graag op onze mountainbikes. Wij wonen samen met onze drie kinderen Rick, Luca en Sven en onze drie Australian Labradoodles Summer, Bubbles en Sydney in het mooie Silvolde in de Achterhoek.

Het mooie van het wonen in de Achterhoek is dat er altijd wel een mooie plek te vinden is om lekker met de honden te wandelen, te zitten bij het water en genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft. Zoals in de bosrijke omgeving “De Slangenburg”, “Montferland”, maar ook de “Posbank” die snel bereikbaar is vanuit de Achterhoek.

Toen we gingen samenwonen woonden er gelijk al drie Yorkshire Terriërs bij ons in huis en kwam er zelfs nog een vierde bij. Toen deze honden op leeftijd kwamen, en helaas overleden, kwam de wens om een grotere hond in huis te nemen. Een hond die lief is voor kinderen. Speels, leergierig en een bijkomende eis was het niet verharen aangezien onze dochter allergisch is aangelegd. De keuze was snel gemaakt toen we eenmaal van de Australian Labradoodle hoorden. Dus kwam in de zomer van 2014 voor het eerst een Australian Labradoodle bij ons wonen: Summer. We waren op slag verliefd op haar goedaardige gedrag en hoog knuffel gehalte. Ook bleek al snel dat onze dochter geen allergische reacties had. In het voorjaar van 2015 mochten we onze tweede Australian Labradoodle verwelkomen: Bubbles. En we waren zo verliefd dat er sinds 2020 een derde bij is gekomen: Sydney, de dochter van Summer en Zuma uit haar laatste nestje.

Inmiddels hebben zowel Summer als Bubbles prachtige nakomelingen op de wereld gezet en zijn diverse gezinnen net zo gelukkig met een Australian Labradoodles als wij.