Bubbles

Onze eigen viespeuk 😉


Bubbles is geboren op 27 februari 2015 en heet officieel Happy Doodles Sandy's Sparkling Bubbles en komt uit Eindhoven. Het bourgondische Brabant is zeker terug te vinden in haar karakter.

Bubbles doet haar naam eer aan en is een levendige, speelse, soms lompe, maar bovenal een hele lieve hond en een echte spring in het veld. Ze komt graag bij je liggen en is ook een echte dierenvriend. Zo kan ze prima overweg met onze konijnen en kippen als ze met z'n allen vrij rond lopen in de tuin. Dan is het Bubbels die leuk probeert te spelen met ze.

Bubbles heeft een curly fleece vacht en is een Pure AL Australian Labradoodle. Ze is 53 cm hoog en dus een grote medium.

Bubbles heeft tot nu toe 3 nestjes gehad en het is nog even de vraag of ze een vierde zal krijgen. Haar eerste bevalling vond ze maar niets. Ze wilde ook dat onze dochter Luca bij haar bleef om haar te helpen. Daarna was ze een super lieve moeder voor de pups. Ze is overigens ook altijd een superlieve tante voor de pups van de andere honden.

Ook bij haar tweede en derde nestje was ze gelijk een supermoeder en dat terwijl ze bij haar derde nestje 9! pups had. De pups groeiden als kool en zijn hele vrolijke puppies geworden, En Bubs, die genoot van het moederschap, voedde de pups, speelde met ze, corrigeerde ze als het nodig was en had volop aandacht voor de pups.

Bubbles houdt er van om lange wandelingen te maken met Chantal. Ze staat 's ochtends al klaar als de kinderen naar school zijn. Ook de bezoekjes aan het bos in de Slangenburg en Idinkbos zijn een uitje voor Bubbles. Ze rent dan gelijk weg en de eerste de beste modderplas is voor haar. Lekker smerig worden. Tja een beetje ondeugd zit er bij Bubbles wel in.