Juune

Lovely Juune (ALAEU-15151)

Juune is een dochter van onze Nika en Joep van Labradoodles Playground. Ze doet haar naam Lovely echt eer aan.

Zo omschrijft haar gezin haar:

3 September 2021: GOTCHA DAY💕 De dag waarop we ons kleine hummeltje mochten ophalen!

In de auto naar huis was Juune heel relaxed en ging bij mij liggen alsof ze nooit anders had gedaan. Thuis aangekomen kwam er voor ons een spannend moment. Hoe zou Pippa reageren op deze kleine viervoeter, in ‘haar’ huis en hoe zou Juune reageren op de nieuwe omgeving, haar nieuwe thuis! Ook nu ging het als vanzelf. Ze liet Pip haar besnuffelen en toen ze was ‘goedgekeurd’ werd de benedenverdieping aan een grondige snuffel beurt onderworpen. Heel nieuwschierig werd ieder hoekje onderzocht en eenmaal klaar klom madam in de mand van Pippa en keek ons aan met een blik van ‘hier kom ik voorlopig niet meer uit.’ Voor Pip zat er niets anders op dan er maar gewoon bij te gaan liggen en dat was dat. Vanaf dag één was er een vriendschap gesloten tussen die twee en zijn ze onafscheidelijk.

Dat dit alles zo vanzelfsprekend verliep komt voort uit het karakter van Juune. Waar Pippa nogal eens iets spannend kan vinden en ons dan opzoekt voor hulp, of een bevestiging, wandelt Juune door het leven als een zieltje zonder zorgen. Het is heel bijzonder om te zien hoe makkelijk zij met nieuwe situaties omgaat en tegelijkertijd ook heel aanhankelijk is. Ze komt heel graag bij ons liggen, het liefst heel dicht tegen je aan en dan is het natuurlijk de bedoeling dat er gekriebeld wordt. Gebeurt dit niet dan laat ze je dit heel subtiel weten door haar poot achteloos op je arm te leggen, waarmee ze wilt zeggen ‘komt er nog wat van?!’ Juune is, net als Pippa, echt een onderdeel van ons gezin. Ze wil overal bij zijn en niks missen. Vorig jaar zomer was haar eerste vakantie naar Oostenrijk. Net zo gemakkelijk de hele reis in de auto, samen met Pip en de kids op de achterbank. Beetje slapen, zo nu en dan even checken waar we zijn, om vervolgens haar koppie weer neer te leggen en te luieren…want ja, het is tenslotte vakantie😉.

We gaan hopelijk nog heel veel nieuwe herinneringen maken, met Juune en haar ‘bestie’ en vooral enorm genieten van deze twee lieve knuffel beertjes 🥰