Nounou

Versterking voor Zuma 😎


Nounou (spreek je uit als noenoe en komt van het franse woord Nounours wat knuffelbeer betekent) komt van Dutchdoodles en heeft als papa Guus en zijn mama is Lune.

Hij woont in een gastgezin in Zevenaar en heeft inmiddels zijn mooie genen al doorgegeven aan zijn eerste nakomelingen.

Hoe omschrijft zijn gezin hem:

Nounou spreek je uit als Noenoe en komt van het Franse woord "Nounours" wat knuffelbeer betekent. Hij doet zijn naam eer aan, want een knuffelbeer is het zeker. Nounou is altijd blij, nieuwsgierig en enthousiast, maar ook een heel rustige hond. Kinderen vind hij geweldig en kan daar goed mee om gaan. Geduldig zijn vind hij soms lastig in sommige situaties zoals tijdens cursus. Op zijn beurt wachten is dan stom, want hij wil zo graag!

Nieuwe dingen ontdekken doen we samen stap voor stap. Soms vind hij het spannend, maar is hierin heel goed te begeleiden en dan is het ook weer goed. Hij kan snel wennen aan nieuwe situaties.

Diverse cursussen heeft Nounou gedaan zoals zoekwerk, speuren en jacht fun cursus. Alles vind hij leuk en hij pikt het snel op. Het is gewoon een heerlijke hond!

Zijn kenmerken zijn: rustig, nieuwsgierig, ongeduldig, blij/enthousiast, trouw en slim.

Nounou is beschikbaar voor dekkingen bij andere ALAEU fokkers.

Instagram Celebrity

Het baasje van Nounou heeft een "hobby": fotografie. Hij is daardoor een ware Instagram bekendheid. Neem eens een kijkje!