Pip

Prinses Pip


Pip dochter van Summer uit haar eerste nestje. Ze was de enige meid tussen 4 jongens, maar hield zich goed staande tussen dat mannelijk geweld.

Haar gezin omschrijft haar als volgt: Pip is, vinden wij, de liefste hond die je je voor kunt stellen. Ze is een echte allemansvriend. Ze doet alsof ze waaks is maar een minuut later is ze de allerbeste vrienden met je. Ze wordt het liefst achter haar oren gekriebeld en doe je dat niet of stop je er mee dan dringt ze zich gewoon op. Zodra wij als gezin op de bank gaan zitten, zit ze bij ons.

Ze houdt niet van warmte, ligt het liefst op een koel plekje. Pip kan ook slecht "liegen", vraag wie die rommel gemaakt heeft en pip duikt al weg en probeert al slijmend het weer goed te maken. Eigenlijk is pip een enorm verwend prinsesje. Maar wel de allerliefste.

Uit Pips eerste nestje hebben we Saar ook aangehouden om later Puur Doodles mama te worden. Zij is gezellig met mama Pip mee naar haar gezin gegaan.

Samen zijn ze een echt team.  Roep er 1 en ze komen allebei. Stoeien het liefst de hele dag en als we twee stokken gooien komen ze samen terug met 1 stok in hun bek. 

Ze sluipen 's avonds stiekem naar boven om op het voeteneind van het bed van de jongste zoon te gaan liggen. Dat doen ze pas als ze zeker weten dat de rest naar bed is en voordat de eerste wakker wordt zitten ze alweer onschuldig te wachten in de gang.

Alles bij elkaar zijn het heerlijke honden en vertrouwen we ze voor honderd procent