Saar

Blije Saar


Saar is de dochter van onze Pip en Zuma en woont gezellig bij mama Pip.

Haar gezin omschrijft Saar als volgt:

Saar is een heel eigenwijs hondje. Ze is meer op zichzelf dan Pip, maar houdt ook ontzettend van aandacht. Als je Saar op haar buik kriebelt laat ze zich zo achterover vallen. We zeggen wel eens dat Saar een beetje dommig is, maar eigenlijk maakt het Saar gewoon allemaal niet zo veel uit. Doet lekker haar eigen ding. 

Ze stookt Pip op door uit het niets een keer te blaffen zodat Pip denkt dat er iemand aan komt en helemaal dol wordt. Ze houdt haar moeder dus lekker voor de gek.

Saar houdt, in tegenstelling tot haar moeder, juist weer heel erg van warmte en gaat het liefst in de brandende zon liggen of pal voor de houtkachel liggen.

Samen zijn ze een echt team.  Roep er 1 en ze komen allebei. Stoeien het liefst de hele dag en als we twee stokken gooien komen ze samen terug met 1 stok in hun bekken.

Ze sluipen 's avonds stiekem naar boven om op het voeteneind van het bed van de jongste zoon te gaan liggen. Dat doen ze pas als ze zeker weten dat de rest naar bed is en voordat de eerste wakker wordt zitten ze alweer onschuldig te wachten in de gang.

Alles bij elkaar zijn het heerlijke honden en vertrouwen we ze voor honderd procent