Summer

Onze roedelleidster (met pensioen)


Summer is geboren op 13 juni 2014 en heet officieel Fabulous Summer van de Labradoodlemanie en komt uit Maastricht. Summer heeft een curly fleece-Wool vacht en is een ALF-2 Australian Labradoodle.

Summer is een hele lieve zachtaardige medium Australian Labradoodle, maar wel het baasje van de roedel. Summer is ook heel goed in het verleiden van mensen. Dan komt ze heerlijk bij je zitten en gaan haar ogen heel zielig kijken, zodat je meteen verkocht bent. Kopje op je schoot en vooral niets doen en wachten tot iemand haar gaat aaien.

Op de dagen dat Koen thuis werkt weet Summer hem al helemaal te verleiden tot het samen gaan fietsen. Summer vindt dat heerlijk; lekker rennen naast de fiets met Koen, en vaak ook Sven,. Summer haalt snelheden met het lopen tot 35 km. Ze is dan helemaal in haar sas.

Wat Summer ook blij maakt is het spelen in de tuin met Luca. Luca zet dan een parcours uit en Summer mag dan springen en als ze het goed doet krijgt ze een snoepje van Luca. Én of Summer het goed doet; ze springt over een meter hoge balk. Da's leuk bij het circuit van Luca, maar minder leuk is dat madam dan ook over een tuinhekje kan springen en ook van graven houdt... ze ziet er soms niet uit. Maar ja, kan zij er wat aan doen? Ze is een echte buitenhond en een natuurliefhebber, maar houdt ook van puzzelen en is echt heel slim. zo kan Bubbles nog wel eens kijken van "eh, wat moet ik hiermee?", Summer heeft het in no time opgelost.

Met Summer is Puur Doodles eigenlijk begonnen. Zij was onze eerste en door haar waren we verkocht aan het ras. Ze is inmiddels met pensioen na 4 mooie nestjes te hebben gehad. Uit haar laatste nestje samen met onze Zuma hebben we daarom Sydney aangehouden. Om haar mooie karakter door te kunnen zetten binnen de Australian Labradoodle.